Zoek

Veelgestelde vragen

Aanmelden

V: Hoe kan ik me aanmelden voor een congres in de webshop?
A: Volg de instructies in dit document.


V: Ik wil me aanmelden voor de Oncologiedagen, maar kan op de website niet vinden waar.
A: In de paarse navigatiebalk onder congressen zie je webshop staan.


V: Ik wil me aanmelden met mijn V&VN nummer, maar dit lukt niet.
A: www.oncologieverpleging.nl is een website onafhankelijk van V&VN. Op deze website moet je je apart aanmelden en een account aanmaken. Je kunt je dus niet met je V&VN nummer aanmelden, maar alleen met je emailadres en wachtwoord. Ben je die vergeten stuur dan een email naar secretariaatoncologie@venvn.nl


V: Ik ben lid van V&VN Oncologie, hoe moet ik me dan aanmelden?
A: als je lid bent geef je dit aan bij stap 2: inloggen. BELANGRIJK: log in met het emailadres dat bekend is bij V&VN Oncologie. Je krijgt dan het bedrag in beeld dat voor leden geldt.

Na aanmelden

V: Ik heb me aangemeld, maar heb geen bevestiging/factuur gekregen.
A: Controleer je spambox, meestal komt de bevestiging dan daar in. Controleer of het e-mailadres waarmee je bekend bent bij V&VN Oncologie hetzelfde is als het e-mailadres waarop je de bevestiging verwacht. De bevestiging wordt namelijk verstuurd naar het e-mailadres dat bekend is bij V&VN Oncologie.


V: Ik ben mijn factuur kwijtgeraakt.
A: Stuur een mail met je inschrijfgegevens naar congressenoncologie@venvn.nl.


V: Ik heb geen bevestiging/factuur ontvangen en hij zit niet in mijn spambox.
A: Stuur email met je inschrijfnummer aan: fransiska@congressenmetzorg.nl


Kosten/factuur

V: Ik ben geen lid van V&VN Oncologie, maar ik wil wel lid worden om zo korting te krijgen op de Oncologiedagen..
A: Meld je aan bij venvn.nl/lidmaatschap/lid worden. Vul je gegevens in en vink in de rij afdelingen/platforms eronder aan dat je lid wilt worden van V&VN Oncologie. De verwerking duurt ongeveer een week. Na een week kun je inloggen op www.oncologieverpleging.nl en hier een account aanmaken. Je kunt dan met korting naar de Oncologiedagen. Volg de procedure in de webshop.


V: Ik ben lid van GerioNe, V&VN Palliatieve Zorg of NVPO, hoe krijg ik dan korting op de Oncologiedagen?
A: Dit is in de webshop niet mogelijk. Als je in aanmerking wilt komen voor de korting, moet je je eerst aanmelden en betalen. Dan stuur je een e-mail naar secretariaatoncologie@venvn.nl met je naam, IBAN- rekeningnummer, je lidnummer en vereniging waar je lid van bent en we storten het verschil op je rekening. In het onderwerp: Korting oncologiedagen/ lid .....(vereniging waar je lid van bent)  


V: Ik heb betaald voor de niet-ledenprijs, maar ik wil nu toch lid worden, krijg ik geld terug?
A: Word lid via V&VN en laat ons weten via secretariaatoncologie@venvn.nl wanneer je dit hebt gedaan. Vermeld je naam, adres en IBAN-rekeningnummer. We gaan het verschil in prijs overmaken naar je rekening.


V: Ik heb me voor 1 dag aangemeld en wil toch 2 dagen komen, wat moet ik nu doen?
A: Stuur een email naar congressenoncologie@venvn.nl. Vermeld hierin je naam, adres en IBAN nummer en voor welke dag je je hebt aangemeld. We gaan het inschrijfbedrag naar je terugstorten. Je moet je vervolgens opnieuw aanmelden voor 2 dagen. (Let op, in dit geval kan het voorkomen dat de onbijt- of lunchmeeting van je voorkeur niet meer beschikbaar is).


V: Kan de factuur naar mijn werkgever gestuurd worden zodat hij zelf betaalt en ik het niet hoef voor te schieten?
A: Dit is helaas niet mogelijk. Als je bestelt krijg je na de betaling een factuur/bewijs van betaling die je kunt gebruiken om de kosten te declareren bij je werkgever.


V: De factuur moet gericht worden aan mijn werkgever en niet aan mij.
A: Dit is helaas niet mogelijk. De factuur is gericht aan degene die zich aanmeldt.


Annuleren/overdragen

V: Ik wil annuleren.
A: Je kunt je aanmelding voor de Oncologiedagen annuleren tot 12 oktober 2015. Er worden € 25,- administratiekosten in rekening gebracht. Annuleren kan alleen schriftelijk (per e-mail naar fransiska@congressenmetzorg.nl). Vergeet niet je naam en IBAN-rekeningnummer te vermelden. Het bedrag min € 25,- wordt teruggestort op je rekening.


V: Ik heb me aangemeld, maar ik kan niet komen, mijn collega wel.
A: Je toegangsbewijs is overdraagbaar. Stuur een mail naar fransiska@congressenmetzorg.nl onder vermelding van jouw naam en de naam en adresgegevens en BIG nummer van degene aan wie je het wilt overdragen.


V: Ik heb geannuleerd, wanneer krijg ik mijn geld terug?
A: Als we de juiste gegevens van je hebben ontvangen: naam, adres en IBAN-rekeningnummer zorgen we ervoor dat we het zo spoedig mogelijk op je rekening terugstorten. Hier kan wel 1 a 2 weken overheen gaan.

Overig

V: Ik heb me voor woensdag aangemeld, maar wil toch dinsdag komen (of andersom)
A: Mail je verzoek onder vermelding van je naam en adres naar fransiska@congressenmetzorg.nl


V: Ik ben wel op het congres/scholing geweest, maar er zijn geen punten opgevoerd in het kwaliteitsregister of Register Specialisten Verpleegkunde.
A:  Als je geen BIG-registratienummer hebt ingevuld op het aanmeldingsformulier worden er geen punten opgevoerd voor Kwaliteitsregister V&V/Register Verpleegkundig Specialisten. Controleer dit.