Zoek

Back & to the furture: 25 jaar psychosociale oncologische zorg en verder!

Op vrijdag 16 maart 2018 vindt het 24e NVPO-congres plaats in Hogeschool Domstad Utrecht.
Het thema van het congres is dit jaar:

Back & to the furture: 25 jaar psychosociale oncologische zorg en verder!

Het congres is multidisciplinair en gericht op onder andere psychologen,
maatschappelijk werkers, geestelijk verzorgers, (para)medici, verpleegkundigen, onderzoekers en beleidsmakers.

NVPO

THEMA

Back & to the future: 25 jaar psychosociale oncologische zorg en verder!

Om stil te staan bij de geschiedenis, het heden en de toekomst van de psychosociale oncologie wordt u tijdens het NVPO-congres 2018 kort geïnformeerd over de geschiedenis en zullen we langer met u stilstaan bij recente ontwikkelingen en een voorschot nemen op de toekomst van de psychosociale oncologie.

We openen het NVPO congres met een presentatie van Hanneke de Haes. Als emeritus hoogleraar van de medische psychologie in het AMC te Amsterdam en een van de oprichters van de NVPO kan zij als geen ander een goede terugblik geven op 25 jaar psychosociale oncologie. Aan het einde van de ochtend krijgen de deelnemers van het congres het woord; in kleinere groepen bespreken we de uitdagingen binnen de psychosociale oncologie en zoeken we mogelijke oplossingen. Een facilitator stelt prikkelende vragen en een illustrator zet per groep uw ideeën op papier. Tijdens het middagprogramma kunt u deelnemen aan het wetenschappelijk middagsymposium of één van de klinische workshops.

Reserveer vrijdag 16 maart alvast in uw agenda!

 Call for abstracts: wetenschappelijk middagsymposium en workshops

Ook dit jaar kunt u – vòòr 1 november 2017 – een abstract indienen voor het wetenschappelijk symposium, de postersessie of het geven van een workshop tijdens het middagprogramma. Het indienen van een abstract is nu mogelijk, wij zien uw bijdrage dan ook graag tegemoet!