Zoek

26 januari - Congres Samen Beslissen met Kwetsbare Mensen: een uitdaging, Utrecht 

Wat is er nodig om samen met kwetsbare mensen beslissingen te nemen over complexe vraagstukken? Op deze vraag hopen wij samen met u antwoord te geven op 26 januari 2018 tijdens het Congres Samen Beslissen met Kwetsbare Mensen: een uitdaging.

Hoe beslis je samen met kwetsbare mensen, het samenspel tussen team, cliënt en naasten. We bespreken wat het betekent om samen te beslissen en wat dat betekent voor de professionele samenwerking binnen een team of een organisatie.  Hoe past samen beslissen in het zorgproces en wat is de rol van naasten hierin?  Meer informatie over de workshops vindt u hier.

We hebben een gevarieerd programma voor u samengesteld met diverse parallelrondes. Dit biedt u de mogelijkheid om een workshop te kiezen die aansluit bij uw persoonlijke voorkeur. Daarnaast is er een informatiemarkt waar relevante instanties u voorzien van handreikingen om samen beslissen te ondersteunen. Ook is er de mogelijkheid om zelf een poster mee te brengen. Voor rmeer informatie klik hier.

 

REGISTREREN

195 EUR Professionals
25 EUR Medewerkers cliëntenorganisaties
Gratis voor cliënten en naasten

D I R E C T    R E G I S T R E R E N

Tot en met 20 december 2017 profiteert u van het vroege inschrijftarief.

 

 

 

 

 

 

 

 Samen_besl...