Zoek

Verpleegkundig Specialist Oncologie

Logo_Rivie...

Binnen Interne geneeskunde, deelgebied oncologie, ontstaat een vacature voor


VERPLEEGKUNDIG SPECIALIST oncologie
voor gemiddeld 18 tot 28 uren per week

Over het team
In ons dynamisch team interne geneeskunde werken, twee verpleegkundig specialisten, acht internisten (waarvan 2 oncologen en 1 hematoloog ), een chef de Clinique, drie zaalartsen negen polikliniekassistenten en vijf medisch secretaresses.

Over de functie
Vanwege uitbreiding zoeken wij een verpleegkundig specialist met aandachtsgebieden mamma-en/of coloncarcinoom en met grote affiniteit met palliatieve zorg. In deze functie werk je nauw samen met de oncologen en heb je een grote mate van zelfstandigheid in het draaien van spreekuren, van diagnose tot en met follow-up van de patiënt. Je hebt een actieve rol in het voorbereiden en deelnemen aan MDO’s. Daarnaast ondersteun je de oncologen bij de participatie in wetenschappelijke studies.

Over jou
Je hebt de master opleiding tot verpleegkundig specialist afgerond of je zit in de laatste fase van je opleiding met als specifiek terrein de oncologische zorg. Je bent geregistreerd als verpleegkundig specialist conform artikel 14 van de wet BIG. Wij zijn op zoek naar een ondernemende betrokken teamplayer die naast voldoende vakkennis ook op de hoogte is van de ontwikkelingen in de oncologische zorg. Je bent probleem-analytisch goed ontwikkeld en in staat in verbinding met collega’s oplossingen te realiseren.  

Wat wij bieden
Wij bieden een verantwoordelijke, zelfstandige functie in een gastvrije organisatie die gekenmerkt wordt door laagdrempeligheid, korte lijnen in een prachtig Betuwse omgeving. De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie voor één jaar geboden, met daarna mogelijk een arbeidsovereenkomst voor langere tijd. Werken in een ziekenhuis is werken in een uitdagende organisatie met uitstekende arbeidsvoorwaarden. We bieden ruime verlofmogelijkheden, een goede pensioenvoorziening, een royaal pakket aan flexibele arbeidsvoorwaarden en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Het salaris bedraagt minimaal € 3.072,- en maximaal € 4.466, - bruto op fulltime basis (36 uur per week), volgens FWG 60. 

Meer informatie?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met dr. Tjin-A-Ton, oncoloog, telefoonnummer 0344-674524, mevrouw P. Merkestein verpleegkundig specialist oncologie, telefoonnummer 0344-726112 of mevrouw M. Verbruggen, unitmanager telefoonnummer 0344-674186.  

Solliciteren
Heb je interesse? Stuur je brief met CV voor 15 augustus 2018 naar personeelsadministratie@zrt.nl. Meer informatie kun je vinden op onze website www.zrt.nl
Ziekenhuis Rivierenland vindt het belangrijk de betrouwbaarheid, professionaliteit en veiligheid van haar organisatie te waarborgen. Daarom maakt een pre employment screening onderdeel uit van de procedure. Deze screening bestaat met name uit een bronverificatie van het diploma relevant voor de beoogde functie en een referentiecheck voor kandidaten die beroepsmatige zorg verlenen.  


Ziekenhuis Rivierenland werft ook via www.werkeninzorgenwelzijn.nl. Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd.