Zoek

Als je niet meer beter wordt, wat heb je dan nodig?

Jaarlijks krijgen duizenden mensen met kanker te horen dat ze (waarschijnlijk) niet meer beter worden. Sommige mensen horen dit direct bij de diagnose of kort daarna, anderen pas na (jarenlange) behandeling. Misschien geldt dit ook voor jou? NFK en haar negentien kankerpatiëntenorganisaties willen graag weten wat je nodig hebt wanneer je niet meer beter wordt. Daarom roepen zij mensen die (uitgezaaide) kanker hebben en niet meer beter worden van 4 tot 18 september op om hun ervaring te doneren door een vragenlijst in te vullen.

Doneer je ervaring

Deel (anoniem) in ongeveer 5 minuten je ervaring en behoefte met NFK, zodat zij de zorg in de laatste fase van het leven kunnen verbeteren.

NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties willen graag weten hoe je het gesprek hebt ervaren waarin je hoorde dat je niet meer beter wordt. Maar, ook hoe het ziekenhuis je daarna verder hielp én hoe je denkt over praten over jouw levenseinde. Nu is hier onvoldoende zicht op. Met de uitkomsten van deze vragenlijst kunnen NFK en haar lidorganisaties de belangen van mensen met kanker in de laatste levensfase beter behartigen.

Delen van uitkomsten

De uitkomsten van deze vragenlijst worden breed gedeeld, zodat zorgverleners leren van de ervaringen en behoeften van patiënten en hiermee rekening kunnen houden in hun werk.  

Hiernaast worden de patiënten op de hoogte gebracht van de uitkomsten. Dit uitkomsten worden bijvoorbeeld toegevoegd aan de NFK-website. En zijn straks hier te lezen.

Jouw ervaring telt, laat NFK weten wat jíj vindt!

 

 

NFK_Header...