Zoek

Nieuw bestuurslid Anne Boerboom

Tijdens de laatste ALV (4 juni 2018) hebben we aangegeven op zoek te zijn naar nieuwe bestuurders. Gelukkig hebben we een geschikte kandidaat gevonden. Anne Boerboom.
Onze eerst kennismakingsgesprekken waren  na de zomer en vlak voor de beleidsdagen (25 & 26 september).

We hebben Anne gevraagd om mee te komen naar de beleidsdagen om te kijken of Anne past binnen het team en binnen een bestuursfunctie. Als bestuur zijn we enthousiast over haar inbreng en de kennis en ervaring die zij meeneemt. We willen haar graag toevoegen aan het bestuur.
In al ons enthousiasme hebben we gelijk een nieuwe bestuursfoto gemaakt en al in de laatste mailing toegevoegd.
 
De procedure is echter dat we dit voorleggen aan de leden ter bevestiging.
Daarom de vraag of jullie kunnen instemmen met Anne als bestuurder? Mochten er bezwaren zijn dan kun je dit doorgeven via secretariaatoncologie@venvn.nl.
 
Blijft staan dat we nog steeds onderbezet zijn. Dus mocht je opzoek zijn naar een bestuurlijke uitdaging of ken je iemand? We horen graag van jullie via het mailadres secretariaatoncologie@venvn.nl.
 
Cora Vegter - Klein
Voorzitter V&VN Oncologie

 

Anne stelt zich kort voor:

Enkele maanden geleden zag ik de oproep voor nieuwe bestuursleden voor de V&VN Oncologie. Ik had toen net de Master Leren & Innoveren afgerond en was op zoek naar nieuwe kansen binnen mijn vakgebied.

Een bestuursfunctie in een landelijke beroepsvereniging lijkt me een uitdaging omdat je hierbij op een ander niveau naar vraagstukken binnen, in dit geval, de oncologie kijkt.

Na de HBO-V ben ik gaan werken als wijkverpleegkundige en daarin ontdekt dat mijn hart bij de oncologie en palliatieve zorg ligt. Dus na een aantal jaren de overstap gemaakt naar het ziekenhuis en gaan werken op de afdeling Medische Oncologie van het Radboudumc in Nijmegen. Daar heb ik de vervolgopleiding tot oncologieverpleegkundige gedaan en daarnaast altijd interesse gehad voor het praktijkonderwijs op de afdeling.

Na een uitstap als Casemanager Gastro-intestinale Oncologie, ervoor gekozen om mijn focus te leggen op het onderwijs waarbij ik de kans heb gekregen om een nieuwe functie als procescoördinator praktijkonderwijs van onderaf aan op te bouwen.

Sinds 2014 werk ik 20 uur per week als procescoördinator en om feeling met de werkvloer te houden, 8 uur per week als oncologieverpleegkundige op de verpleegafdeling.

Om mijn kennis en kunde over het onderwijs te vergroten, ben ik in september 2016 begonnen met de Master Leren & Innoveren aan de Aeres Hogeschool in Wageningen. Deze opleiding heb ik in juni 2018 afgerond met een prachtig onderzoek naar de ‘ontwikkeling van de professionele identiteit van verpleegkundigen tijdens de functiedifferentiatie MBO HBO’.

Met deze kennis en kunde hoop ik een aanvulling te kunnen zijn binnen het bestuur en ga ik heel graag deze uitdaging aan!

Naast mijn werk ben ik getrouwd en heb ik 2 kinderen. In mijn vrije tijd ga ik dus graag op stap met mijn man, zoon en dochter! Daarnaast vind ik ontspanning in tennissen, sporten, winkelen, wandelen of een gezellig etentje met vrienden. 

Anne_Boerb...