Zoek

6 november - 9e Nationale Symposium Kanker bij Ouderen

gerionne

Het behandelen van ouderen met kanker is en blijft een grote uitdaging. Als professionals worstelen we met de vraag welke behandeloptie het beste bij onze oudere kankerpatiënten past. Hoe leveren we optimale zorg op maat? Hoe kunnen we die zorg het beste vormgeven? Zijn er mogelijkheden om door (geriatrische) interventies de belastbaarheid en uitkomsten te verbeteren? Wat voor kansen en risico’s bieden nieuwe innovatieve anti-tumor therapieën in deze kwetsbare patiëntengroep?

Ook de oudere patiënt zelf worstelt met vragen. Wat betekent deze ziekte en behandeling voor mij? Wat gebeurt er met me als ik me niet laat behandelen? Wat als mijn kinderen iets anders willen dan ik zelf?

Al deze vragen en nog meer worden besproken op het tweejaarlijks Nationale symposium Kanker bij ouderen, georganiseerd door Geriatrische Oncologie Nederland (GeriOnNe). Natuurlijk ontbreken de workshops niet. In deze interactieve sessies wordt multidisciplinair aandacht besteed aan een breed oncologisch pallet van onderwerpen.

Het Symposium Kanker bij Ouderen wordt in 2019 voor de 9e keer georganiseerd en wordt elk jaar groter. Hierbij nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan dit multidisciplinair symposium.

Tot ziens in Ede!


Marije Hamaker - Voorzitter programmacommissie GeriOnNe
Johanneke Portielje - Voorzitter GeriOnNe


Voor meer informatie: https://www.kankerbijouderen.nl 


Klik hier voor het programma en workshops.


Locatie: 
De Reehorst
Bennekomseweg 24
6717 LM Ede


GeriOnNe_s...