Zoek

19-20 november - Oncologiedagen V&VN Oncologie

Sinds 1981 wordt door V&VN Oncologie jaarlijks de Oncologiedagen (OD) voor verpleegkundigen georganiseerd. Aanvankelijk begonnen als initiatief van een aantal enthousiaste verpleegkundigen, is dit jaarlijks evenement uitgegroeid tot een begrip. Het is het grootste gespecialiseerde verpleegkundige congres van Nederland en één van de grootste van Europa. Het specialisme oncologie blijft zich ontwikkelen. Een congres als de OD is dan ook hét evenement van het jaar waar je als betrokken zorgverlener bij wilt zijn om je bij te scholen en te netwerken.

Doelstelling Oncologiedagen

  • overdragen van kennis en informatie over kanker en daaraan gerelateerde thema’s;
  • bevorderen van persoonlijke, sociale en communicatieve vaardigheden ten behoeve van de zorg voor mensen met kanker;
  • stimuleren van meningsvorming ten aanzien van ethische en vakinhoudelijke onderwerpen;
  • kunnen delen van persoonlijke ervaringen;
  • creëren van netwerkmogelijkheden voor deelnemers;
  • presenteren van aspecten binnen de verpleegkundige beroepsuitoefening.


Doelgroep 
 

De Oncologiedagen zijn bedoeld voor (oncologie)verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, physisian assistants, researchverpleegkundigen, docenten, onderzoekers, beleids- en staffunctionarissen en leidinggevenden.

Programma 

De congrescommissie is momenteel druk bezig met het vormgeven van een interessant en divers programma. Een globale opzet is inmiddels beschikbaar en word snel aangevuld met concrete informatie.

Registratie

Op deze pagina vindt u meer informatie over de inschrijftarieven, groepskorting en hotel accommodaties.

Alleen de avondsymposia bijwonen op maandag 18 en/of dinsdag 19 november? Dat kan kosteloos, vergeet u alleen niet online te registreren (let op: maximaal 150 deelnemers). Deelname aan de ontbijtsessies en lunchmeetings is enkel toegestaan bij een volledige congresregistratie. 

Voor meer informatie, klik hier.


Oncologied...