Zoek

OPROEP TIJDELIJKE REDACTIELEDEN uit de regio Midden Nederland

Hierbij een oproep voor tijdelijke leden voor de congres redactie van de Oncologiedagen 2020. Het programma van de Oncologiedagen wordt samengesteld door de congresredactie. De congresredactie bestaat uit leden van V&VN Oncologie aangevuld met tijdelijke leden vanuit mede-organiserende instellingen. 

De organisatie vindt plaats onder de verantwoordelijkheid van V&VN Oncologie waarbij de congresredactie als commissie inhoud geeft aan dit evenement. Inhoudelijk worden de TWG’s, commissies en netwerken van V&VN Oncologie ook betrokken bij het programma. De congresredactie wordt ondersteund door een congresbureau. De congresredactie bestaat uit vaste leden en 3 tijdelijke leden. Deze tijdelijke leden komen jaarlijks voort uit Noord-, Midden- of Zuid-Nederland.  Deze jaarlijks wisselende regio is mede verantwoordelijk voor de inhoud van de Oncologiedagen, waarbij de regio vertegenwoordigd wordt door een UMC, een of meerdere ziekenhuizen en een thuiszorgorganisatie. Dit succesvolle format leidt ieder jaar weer tot een verrassende inhoud waarbij regionale initiatieven en sprekers een podium krijgen zich te presenteren.

De tijdsinvestering voor de tijdelijke congresredactie is het bijwonen van 9 vergaderingen, het beoordelen van abstracts en het aanwezig zijn bij- en coördineren van sessies in het programma voor het tweedaagse congres 2020. De vergaderingen van de redactie vinden 1x in de maand plaats op een donderdag in Utrecht.

Graag komen we snel met je in contact als je belangstelling hebt en voor verdere informatie. Neem dan contact op met Siska Rekmans, redactielid Oncologiedagen: s.rekmans@olvg.nl

Op 19 december 2019 is het eerste overleg in Utrecht van 14.00 – 16.00 uur. Voor overleg met jouw leidinggevende hebben we een motivatiebrief waar je gebruik van kan maken.

We kijken uit naar jullie reactie!


 Iwantyou