Zoek

Verpleegkundige Hematologie/Oncologie worden in het HagaZiekenhuis?

        Logo_HAGA_...


Een afdeling met een unieke combinatie van specialismen binnen het Haga
Wil jij komen werken op een afdeling met een unieke combinatie van twee interessante specialismen? Dan zit je bij ons goed. Op de hoogste verdieping van het Haagse HagaZiekenhuis vind je de afdeling Hematologie/Oncologie, waar we patiënten van beide specialismen behandelen. Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar betrokken en empathische verpleegkundigen die onze patiënten niet alleen technische zorg, maar ook een luisterend oor kunnen bieden. Het team van de afdeling op onze vijftiende verdieping bestaat uit verpleegkundigen, gespecialiseerd verpleegkundigen, oncologen, hematologen, verpleegkundig specialisten en ondersteunend personeel. De samenwerking onderling zorgt ervoor dat de afdeling, in deze unieke samenstelling, up and running kan blijven en daar werken we met zijn allen hard aan. Ondanks de grootte van de afdeling is er namelijk een nauwe samenwerking. We doen natuurlijk alles om onze patiënten te kunnen voorzien van de beste zorg en behandeling!

Waarom verpleegkundigen voor onze afdeling kiezen
Als wij onze verpleegkundigen vragen naar hun beweegredenen om op de afdeling Hematologie/Oncologie te komen werken, geven zij bijna allemaal een doorslaggevend antwoord: de uitdaging van het unieke specialisme. Niet alleen geven zij aan een mooie uitdaging te vinden binnen technische specialismen als deze, ook vertellen zij dat zij tijdens hun werk nog enorm veel kennis opdoen. En daar helpt het Haga uiteraard bij! Een ander antwoord wat ook veel wordt gegeven is de betrokkenheid met de patiënt. Op onze Hematologie/Oncologie afdeling krijg je te maken met langdurig zieke patiënten, waardoor je een band met hen kunt opbouwen en er echt voor de patiënt en diens naasten kunt zijn.

Waarom werken bij het HagaZiekenhuis?
Het HagaZiekenhuis is hét topklinische ziekenhuis van de regio Haaglanden. We zijn met het Reinier de Graaf (Delft en Voorburg) en het LangeLand Ziekenhuis (Zoetermeer) bestuurlijk gefuseerd tot de Reinier Haga Groep (RHG). Samen zijn we actief in een verzorgingsgebied van ruim 800.000 mensen en in totaal hebben we zo’n 7.500 medewerkers in dienst, plus 550 specialisten en 200 arts-assistenten.

Het HagaZiekenhuis is tevens een erkend topklinisch opleidingsziekenhuis voor 24 specialismen. Dat betekent dat we niet alleen de basiszorg bieden, maar ook hoogspecialistische zorg op een aantal gebieden. We leiden continu toekomstige artsen en verpleegkundigen op. Voor bijna alle aandoeningen en behandelingen kunnen patiënten bij ons terecht.

 

https://www.werkenbijhaga.nl/vacatures/verpleegkundige-hematologie-oncologie/