Zoek

Iedereen verdient ..

sta op

Heel Volendam ligt op dit vroege tijdstip nog op één oor. Iedereen behalve Nick. Hij is extra vroeg zijn bed uit om met Simon te brainstormen over vanavond. Weer een drukke dag voor de boeg, repeteren voor het nieuwe album. Maar vanavond, dan gaan ze vlammen, laten zien dat ze ertoe doen!

“Wat doen we aan? Lekker casual met een Sta Op Tegen Kanker-T-shirt? Zwart is een goede kleur: stemmig en steekt lekker af bij de gebruinde huid, overgehouden aan de jam-sessie op Ibiza.

Wat gaan we doen? Net als bij “the Voice of Holland” de stoel laten draaien en deskundig advies geven bij de ontboezemingen van de verschillende BN’ ers? Als Peter R. vertelt hoe zijn oma is overleden en dat de vermoedelijke dader een zekere K. Anker is? Of als Willeke Alberti geëmotioneerd vertelt over het vreselijke sterfbed van haar 10e echtgenoot?"

Als Simon dan draait en Nick een traantje wegpinkt in camera 4, kan Simon misschien even zijn keel schrapen. En vertellen dat ze hun nieuwe single opdragen aan iedereen die een morgen of aan deze avond verdient.

 

Ida Paulusma
Bestuurslid V&VN Oncologie